Website optimalisatie in Kontich

Website optimalisatie nodig in Kontich?

JAYJAYS is jouw website optimalisatie expert in Kontich en omstreken. Via conversie optimalisatie, SEO optimalisatie en machine learning halen we de de best mogelijke resultaten voor uw ambities, rekening houdend met uw budget. Dus, ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf in Kontich te laten groeien via website optimalisatie? Het team van experts bij JAYJAYS zet jou op de digitale sneltrein!

80+ bedrijven gingen je voor

Hulp nodig met het optimaliseren van jouw website?

Praat vrijblijvend met een JAYJAYS expert over de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get started: Website optimalisatie Kontich

Om de website van jouw bedrijf in Kontich te optimaliseren beginnen we met een basis analyse. Daarna bouwen we hierop verder om jouw website optimalisatie strategie op punt te zetten. Welke producten of diensten wil je in de markt zetten? Welke doelgroep wil je bereiken? Meer leads genereren en converteren? JAYJAYS is jouw website optimalisatie specialist om hoger te scoren in Kontich.

JAYJAYS is jouw online marketingbureau met een gedreven crew van first class digital marketeers. Onze roadmap is lead generation. Ons checkpoint is conversie. Onze brandstof is data. Klaar om te groeien?

Hoger scoren in Kontich via website optimalisatie

Wil je rondlopen door Kontich met een groot roze reclamebord en een luidruchtige megafoon, de naam van je bedrijf uitschreeuwen? Dat kan... Maar laten we eerst website optimalisatie proberen. Via Search Engine Optimization passen we de website aan zodat hij sneller gevonden kan worden in zoekmachine's zoals Google of Yahoo. Op die manier kunnen we hoger geraken in de zoekresultaten van Kontich en omstreken. Een succesvolle SEO strategie voor jouw bedrijf begint met de klanten in kaart te brengen. Wie zijn ze? Waar zoeken ze naar? Hoe komen ze op jouw website? En uiteraard: Wie zijn jouw dichte (online) concurrenten? Nadat we hieruit relevante zoekwoorden hebben ontdekt, kunnen we verder aan de slag met de optimalisatie van jouw website.

Ja, ik wil hoger in Google

Data driven website optimalisatie voor jouw bedrijf in Kontich

Wil je een duidelijk overzicht van je website optimalisatie inspanningen in Kontich? Ook hierin ondersteunt JAYJAYS jou 200%. Door middel van business intelligence heb je al jouw online marketing gegevens op 1 platform. Zo kunnen we alle inspanningen monitoren en bijsturen waar nodig. Of je nu in Kontich bent of in Timboektoe: de data is 24/7 beheerd door JAYJAYS, 24/7 beschikbaar voor jou.

Ja, ik wil mijn data in kaart brengen

Breng jouw website optimalisatie in Kontich naar het volgende niveau.

Wat kan je dan juist doen met al die data? We verhogen het conversieratio op je website door te zoeken naar patronen in het het zoek- en koopgedrag naar jouw producten of diensten in Kontich. Met deze patronen gaan wij aan de slag om klanten naar jouw website te lokken als een beer naar een honingpot. Contacteer onze website optimalisatie experts voor een vrijblijvend gesprek.

Ja, dat wil ik

Zij gingen je voor

De voorbije 7 jaren hebben we met verschillende KMO's en multinationals samengewerkt. Lees hun ervaring.

Niels Vincke

JAYJAYS is de matrix van het internet! Jens is gewoon top. De snelheid waarmee hij aanpassingen deed en de vooruitstrevende ideeën waarmee hij kwam, is fantastisch om mee te werken.

Anke Verstraeten

JAYJAYS hielp ons bij Obelisk sterk professionaliseren op vlak van websiteverkeer, SEA, SEO en digitale marketing. Jens houdt vinger aan de pols, volgt onze data op, maakt duidelijke rapporten en begeleidt ons telkens naar de volgende stap in onze digitale marketing.

Jonas Van Delsen

Jens is een ontzettend aangename persoon met waanzinnige kennis in zijn vakgebied. En een zeer goede spreker, met humor, mensentaal en gedrevenheid weet hij iedereen zijn aandacht te houden en kennis over te brengen. Dank je Jens voor de prachtige voordracht over google analytics op de google academy :)

Nordin Begdouri

Jens en Pieter hebben een prachtige custom-made website gebouwd voor onze onderneming! Denken mee en luisteren goed naar onze wensen! Echt een aanrader.

Wat houdt je tegen?

Aangezien je tot hier bent gescrold heb je duidelijk interesse in onze aanpak. Ben je benieuwd naar de opportuniteiten voor jouw bedrijf? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek in

Praat met één van onze experten.