Business Intelligence

Breng de juiste marketing data in kaart

Business Intelligence is het nieuwe IQ van je bedrijf, maar dan slimmer. Laten we eens kijken hoe we het kunnen implementeren in jouw business!
Al je marketing data op de juiste plek
We voorzien een strategisch plan aan de hand van data
Business Intelligence op jouw maat

80+ bedrijven gingen je voor

Hulp nodig met jouw data?

Praat vrijblijvend met een JAYJAYS expert over de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

We hebben je inzending goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Onze visie op Business Intelligence

Heb je in het verleden reeds online advertenties laten lopen? Staat er al een paar jaar een analytics-tool op je website? Houdt je gegevens bij van je klanten? Dan zit je waarschijnlijk op een berg data!

We merken dat veel bedrijven hun data niet optimaal benutten. Door de verschillende databronnen met elkaar te koppelen kunnen we waardevolle inzichten blootleggen.

We brengen je verschillende data bronnen samen in één data warehouse. Vanuit deze data warehouse kunnen we waardevolle inzichten trekken en gedetailleerd rapporteren maken. De data warehouse vormt ook een mooie basis om toekomstige trends te gaan voorspelen met Machine Learning.

Bedrijven weten vaak zelf niet hoeveel data ze bezitten. Door die data correct samen te voegen openen we een schatkist met waardevolle inzichten.

We verdiepen ons graag in de updates van Google Cloud. Zo blijven we mee met de snelle evolutie in data structuren.

Meer over ons

Onze expertise in business intelligence

Digital Business Intelligence is data centraliseren, analyseren en visualiseren. En dat is exact wat gaan doen voor jouw business.

Datawarehouse opbouwen

Honger naar meer leads? Data zijn de voeding van jouw bedrijf. Om een werkzame data driven marketing te installeren in jouw bedrijf, heb je eerst een datawarehouse nodig. Een slim verzamelpunt van alle databronnen die gekoppeld zijn aan jouw online marketingcampagnes.JAYJAYS beheert jouw datawarehouse en helpt jou orde te scheppen in de datachaos.

Data analyseren en interpreteren

JAYJAYS analyseert alle gecentraliseerde data uit jouw datawarehouse en visualiseert de inzichten helder in spreadsheets. Zo kom je uiteindelijk tot een betrouwbare digitale marketingstrategie. Dé ideale manier om jouw  ondernemersinstinct te koppelen aan objectieve data.

Wat houdt je tegen?

Aangezien je tot hier bent gescrold heb je duidelijk interesse in onze aanpak. Ben je benieuwd naar de opportuniteiten voor jouw bedrijf? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek in

Praat met één van onze experten.