SEO

Scoor hoger in Google met SEO

Wil je rondlopen met een groot roze reclamebord en een luidruchtige megafoon, de naam van je bedrijf uitschreeuwen? Dat kan... Maar laten we eerst SEO proberen.
Heldere doelstellingen voor een succesvolle optimalisatie
We voorzien een strategisch plan met digitale strategie
SEO optimalisatie op jouw maat

80+ bedrijven gingen je voor

Hulp nodig bij jouw SEO optimalisatie?

Praat vrijblijvend met een JAYJAYS expert over de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

We hebben je inzending goed ontvangen. We koppelen zo snel mogelijk terug.
Oeps, er ging iets mis! Probeer nog een keer.

Onze visie op SEO (Search Engine Optimization)

Wil je hoog scoren in Google? Dan moet je website het beste antwoord bieden op de vragen van Google gebruikers.

We onderzoeken met welke vragen jouw doelgroep rondloopt en vervolgens schrijven we het gepast antwoord uit op een SEO pagina die specifiek gebouwd is om hoog te scoren. 

We implementeren een proces waarbij we maandelijks verschillende SEO pagina's toevoegen aan jouw website. Des te meer pagina's je website bevat, des te sneller een klant het antwoord vindt op jouw website.

We zien vaak dat de basis niet goed is ingesteld. Met enkele kleine SEO aanpassingen kunnen we al snel resultaten boeken.

Het Google Search algoritme veranderd continu. Daarom volgen we SEO updates op de voet.

Meer over ons

Onze expertise in zoekmachine optimalisatie (SEO)

We beheren meer dan 30 websites voor onze klanten. Elke project heeft een andere aanpak nodig. Met onze ervaring over verschillende sectoren weten we perfect wat jou volgende stappen zijn om hoog te scoren in Google.

Zoekwoorden op Google en Bing

JAYJAYS wil weten wat de zoekintenties van je klanten zijn op basis van een zoekwoorden onderzoek en een kritische concurrentieanalyse. Hoe groot is de concurrentie op een keyword en waar schuilen de opportuniteiten? JAYJAYS geeft je een overzicht van de populaire en haalbare zoektermen uit jouw sector.

SEO optimalisatie

Hoe giet je die zoekwoorden vervolgens doeltreffend in jouw website? JAYJAYS onderwerpt jouw website aan een grondige SEO scan. In deze SEO audit controleert JAYJAYS hoe goed jouw website scoort in de zoekmachines. Aan de hand van concrete SEO tips en samen met bedreven partners, boost JAYJAYS jouw website in de Google ranking.

Wat houdt je tegen?

Aangezien je tot hier bent gescrold heb je duidelijk interesse in onze aanpak. Ben je benieuwd naar de opportuniteiten voor jouw bedrijf? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek in

Praat met één van onze experten.