SEO Optimalisatie

Scoor hoger in Google en andere zoekmachines

Wil je rondlopen met een groot roze reclamebord en een luidruchtige megafoon, de naam van je bedrijf uitschreeuwen? Dat kan... Maar laten we eerst SEO proberen.

  • Heldere doelstellingen voor een succesvolle optimalisatie
  • We voorzien een strategisch plan met digitale strategie
  • SEO optimalisatie op jouw maat

Heb je een vraag over SEO optimalisatie?

Praat vrijblijvend met een expert van het JAYJAYS team over jouw vraag. Wij helpen je graag verder!

Zo gaan we te werk met SEO optimalisatie

1

Funnel onderzoek

Fase 1 is altijd het verzamelen van data. We moeten weten wanneer, hoe en waar jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. We brengen de strategie van je concurrenten in kaart. We ontwikkelen inzichten om systematisch omzet te verhogen.

2

Marketing roadmap

We ontwikkelen een groei-strategie op basis van de data. Ons team gaat aan de slag met landing pages, A/B testen, Google of social ads of email campaigns. Binnen de 4 maanden proberen we een schaalbare strategie af te leveren.

3

Uitvoering

Ontbreek je tijdelijk aan specifieke kennis in je digital team? Dan zorgen wij voor die stukjes in je puzzel. We kunnen onze digital consultants flexibel bij jou inpassen.

4

Staffing

Het is onze missie om knowhow door te geven aan de organisatie. We helpen deze digitale talenten ontwikkelen in onze eigen academy en stomen ze klaar voor het bedrijfsleven.

Ons expertise in SEO optimalisatie

Start een SEO optimalisatie project!

Ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf te laten groeien? JAYJAYS verkent de mogelijkheden en zet je op de digitale sneltrein!