JAYJAYS Team

Over ons team

JAYJAYS is een vierkoppig team van digital trendwatchers, data driven en pragmatisch ingesteld. Wij luisteren voor we doen.

Daarom stappen we graag aan boord van jouw bedrijf. Op basis van jouw doelstellingen en KPI’s, werken wij een digitaal marketingplan uit dat rendeert.

We inspireren graag met onze kennis, expertise en inzicht in de markt. We doen wat we zeggen. No fake news.

Onze visie

Bij JAYJAYS geloven we met hart en ziel dat als iedereen beter wordt, we zelf ook beter worden.
Ondersteunende key-woorden en uitdrukking voor ons geloof:

Ontmoet team JAYJAYS

Jens

De oudste van het team al lijkt dat wel niet altijd zo. Speels in de omgang, serieus wanneer het moet. Jens is oprichter van JAYJAYS en docent aan de Thomas More Hogeschool.

 • Durft al eens te vloeken
 • Boekenwurm
 • Droomt ervan om op Werchter te staan

Dries

To the point en analytisch. Dries moet je geen 2 keer vragen een probleem op te lossen want hij zoekt meteen een oplossing. In het weekend aan het sporten of een pintje aan het drinken op de oude markt. Door de week digitale strategieën ontwikkelen voor groeibedrijven en de operationele boot besturen.

 • Growth mindset
 • Meten is weten!
 • Fifa master

Aukje

Spring in’t veld, sociaal, vindingrijk. Dat zijn de 3 woorden waarmee we Aukje kunnen omschrijven. Deze pittige jongedame heeft een passie voor dans, Italiaanse keuken, watersport en uiteraard marketing. Kun jij hulp gebruiken met jouw online visibility? Aukje helpt je met veel plezier verder.

 • Creative strategist
 • Webanalist
 • Girlpower

Pieter

Pieter is niet bang van een potje 'Koehandel' om een discussie te settelen. In het weekend is hij te vinden op de betere terrassen in de Kempen. Door de week maakt hij digital advertising campagne's en website's op maat.

 • Webflow addict
 • Volgt SEO updates op de voet
 • Weetjestrommel

Join the flow!

Zelf deel uitmaken? Het JAYJAYS Flow Team is een online community door en voor gepassioneerde (online) marketeers. De focus ligt op het verwerven en delen van kennis en ervaring met andere online marketeers. Interesse?

Zo gaan we te werk

1

Funnel onderzoek

Fase 1 is altijd het verzamelen van data. We moeten weten wanneer, hoe en waar jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. We brengen de strategie van je concurrenten in kaart. We ontwikkelen inzichten om systematisch omzet te verhogen.

2

Marketing roadmap

We ontwikkelen een groei-strategie op basis van de data. Ons team gaat aan de slag met landing pages, A/B testen, Google of social ads of email campaigns. Binnen de 4 maanden proberen we een schaalbare strategie af te leveren.

3

Uitvoering

Ontbreek je tijdelijk aan specifieke kennis in je digital team? Dan zorgen wij voor die stukjes in je puzzel. We kunnen onze digital consultants flexibel bij jou inpassen.

4

Staffing

Het is onze missie om knowhow door te geven aan de organisatie. We helpen deze digitale talenten ontwikkelen in onze eigen academy en stomen ze klaar voor het bedrijfsleven.

Stijg naar de top van jouw markt!

Ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf te laten groeien? JAYJAYS verkent de mogelijkheden en zet je op de digitale sneltrein!