Internet marketing in Asse

Internet marketing nodig in Asse?

JAYJAYS is jouw internet marketing expert in Asse en omstreken. Via digital advertising, SEO optimalisatie, business management en machine learning halen we de de best mogelijke resultaten voor uw ambities, rekening houdend met uw budget. Dus, ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf te laten groeien via internet marketing in Asse? Het team van experten bij JAYJAYS zet jou op de digitale sneltrein!
Heldere doelstellingen voor een succesvolle campagne
We voorzien een strategisch plan met digitale strategie
Online marketingcampagne op jouw maat

80+ bedrijven gingen je voor

Hulp nodig bij jouw internet marketing?

Praat vrijblijvend met een JAYJAYS expert over de mogelijkheden. Wij helpen je graag verder!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Get started: Internetmarketing Asse

Om jouw bedrijf in Asse digitaal te laten groeien beginnen we met een basis analyse. Daarna bouwen we hierop verder om jouw internet marketing strategie op punt te zetten. Welke producten of diensten wil je in de markt zetten? Welke doelgroep wil je bereiken? Meer leads genereren en converteren? JAYJAYS is jouw internet marketing specialist om een gerichte en effectieve campagne op te zetten.

JAYJAYS is jouw online marketingbureau met een gedreven crew van first class digital marketeers. Onze roadmap is lead generation. Ons checkpoint is conversie. Onze brandstof is data. Klaar om te groeien?

Organische internetmarketing in Asse

Wil je rondlopen door Asse met een groot roze reclamebord en een luidruchtige megafoon, de naam van je bedrijf uitschreeuwen? Dat kan... Maar laten we eerst SEO proberen. Een succesvolle SEO optimalisatie (en dus internetmarketing) voor jouw bedrijf in Leuven begint met de klanten in kaart te brengen. Wie zijn ze? Waar zoeken ze naar? Via welke internet marketing kanalen komen de inwoners van Asse en omstreken op jouw website? En uiteraard: Wie zijn jouw (online) concurrenten? Nadat we hieruit relevante zoekwoorden hebben ontdekt, kunnen verder aan de slag!

Ja, ik wil hoger in Google

Data driven internet marketing voor jouw bedrijf in Asse

Wil je een duidelijke, door data gedreven internet marketing strategie in Asse die je vooral zelf in handen hebt? Ook hierin ondersteunt JAYJAYS jou 200%. Door middel van business intelligence heb je al jouw internet marketing gegevens op 1 platform. Of je nu in Asse bent of in Timboektoe: de data is 24/7 beheerd door JAYJAYS, 24/7 beschikbaar voor jou.

Ja, ik wil mijn data in kaart brengen

Breng jouw internet marketing in Asse naar het volgende niveau!

Wat kan je dan juist doen met al die data? Dit is waar machine learning te pas komt in jouw internet marketing proces. Machine learning zal op een (letterlijk) bovenmenselijke manier patronen herkennen in het het zoek- en koopgedrag naar jouw producten of diensten in Asse. Met deze patronen gaan wij aan de slag om klanten naar jouw website te lokken als een beer naar een honingpot. Contacteer onze internet marketing experts voor meer details.

Ja, dat wil ik

Zij gingen je voor

De voorbije 7 jaren hebben we met verschillende KMO's en multinationals samengewerkt. Lees hun ervaring.

Niels Vincke

JAYJAYS is de matrix van het internet! Jens is gewoon top. De snelheid waarmee hij aanpassingen deed en de vooruitstrevende ideeën waarmee hij kwam, is fantastisch om mee te werken.

Anke Verstraeten

JAYJAYS hielp ons bij Obelisk sterk professionaliseren op vlak van websiteverkeer, SEA, SEO en digitale marketing. Jens houdt vinger aan de pols, volgt onze data op, maakt duidelijke rapporten en begeleidt ons telkens naar de volgende stap in onze digitale marketing.

Jonas Van Delsen

Jens is een ontzettend aangename persoon met waanzinnige kennis in zijn vakgebied. En een zeer goede spreker, met humor, mensentaal en gedrevenheid weet hij iedereen zijn aandacht te houden en kennis over te brengen. Dank je Jens voor de prachtige voordracht over google analytics op de google academy :)

Nordin Begdouri

Jens en Pieter hebben een prachtige custom-made website gebouwd voor onze onderneming! Denken mee en luisteren goed naar onze wensen! Echt een aanrader.

Wat houdt je tegen?

Aangezien je tot hier bent gescrold heb je duidelijk interesse in onze aanpak. Ben je benieuwd naar de opportuniteiten voor jouw bedrijf? Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken.

Plan een gesprek in

Praat met één van onze experten.