Digital advertising: SEA

Online Marketingstrategie als vertrekpunt

Welke producten of diensten wil je in de markt zetten? Welke doelgroep wil je bereiken? Meer leads genereren en converteren? JAYJAYS is jouw SEA specialist om een gerichte en effectieve campagne op te zetten.

  • Heldere doelstellingen voor een succesvolle campagne
  • We voorzien een strategisch plan met digitale strategie
  • Online marketingcampagne op jouw maat

Heb je een vraag over digital advertising?

Praat vrijblijvend met een expert van het JAYJAYS team over jouw vraag. Wij helpen je graag verder!

Zo gaan we te werk met Digital Advertising

1

Funnel onderzoek

Fase 1 is altijd het verzamelen van data. We moeten weten wanneer, hoe en waar jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. We brengen de strategie van je concurrenten in kaart. We ontwikkelen inzichten om systematisch omzet te verhogen.

2

Marketing roadmap

We ontwikkelen een groei-strategie op basis van de data. Ons team gaat aan de slag met landing pages, A/B testen, Google of social ads of email campaigns. Binnen de 4 maanden proberen we een schaalbare strategie af te leveren.

3

Uitvoering

Ontbreek je tijdelijk aan specifieke kennis in je digital team? Dan zorgen wij voor die stukjes in je puzzel. We kunnen onze digital consultants flexibel bij jou inpassen.

4

Staffing

Het is onze missie om knowhow door te geven aan de organisatie. We helpen deze digitale talenten ontwikkelen in onze eigen academy en stomen ze klaar voor het bedrijfsleven.

Start een digital advertising project!

Ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf te laten groeien? JAYJAYS verkent de mogelijkheden en zet je op de digitale sneltrein!