Diensten

JAYJAYS zorgt voor meer online zichtbaarheid en rendabiliteit voor uw website en bedrijf. Onze diensten zijn online marketing planning, online marketing consultancy, en data driven online advertising.

Digitaal Strategische Planning

Op basis van een uitgebreide online markt-analyse en een sterkte-zwakte-analyse van uw onderneming stelt JAYJAYS een digitaal strategisch plan op om de online zichtbaarheid en rendabiliteit van uw website en onderneming te versterken.

Online Marketing Advies

JAYJAYS geeft advies over zoekmachine optimalisatie, lead-generation, conversie-optimalisatie en marketing automatisation tools.

Online Advertising

JAYJAYS zorgt voor online advertising die zichtbaarheid en rendabiliteit oplevert. We beheren en optimaliseren search engine advertising, social media advertising en video advertising.

E-mail Marketing

JAYJAYS zorgt voor een knap en functioneel design voor uw nieuwsbrieven en andere mailing campagnes.

Rapportage

Meten is weten! Bij JAYJAYS monitoren we constant wat er online gebeurt en sturen we bij waar nodig. Via real time dashboarding en maandelijkse rapportages houden we onze klant op de hoogte van de prestaties van de marketing campagne.

Overzicht van alle Diensten

Onderbouwde online marketing planning, online marketing consultancy en online data driven advertising. Verken samen met JAYJAYS de mogelijkheden van het digitale tijdperk.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x