Business Intelligence

Breng de juiste marketing data in kaart

Business Intelligence is het nieuwe IQ van je bedrijf, maar dan slimmer. Laten we eens kijken hoe we het kunnen implementeren in jouw business!

  • Al je marketing data op de juiste plek
  • We voorzien een strategisch plan aan de hand van data
  • Business Intelligence op jouw maat

Heb je een vraag over Business Intelligence?

Praat vrijblijvend met een expert van het JAYJAYS team over jouw vraag. Wij helpen je graag verder!

Zo gaan we te werk met Business Intelligence

1

Funnel onderzoek

Fase 1 is altijd het verzamelen van data. We moeten weten wanneer, hoe en waar jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. We brengen de strategie van je concurrenten in kaart. We ontwikkelen inzichten om systematisch omzet te verhogen.

2

Marketing roadmap

We ontwikkelen een groei-strategie op basis van de data. Ons team gaat aan de slag met landing pages, A/B testen, Google of social ads of email campaigns. Binnen de 4 maanden proberen we een schaalbare strategie af te leveren.

3

Uitvoering

Ontbreek je tijdelijk aan specifieke kennis in je digital team? Dan zorgen wij voor die stukjes in je puzzel. We kunnen onze digital consultants flexibel bij jou inpassen.

4

Staffing

Het is onze missie om knowhow door te geven aan de organisatie. We helpen deze digitale talenten ontwikkelen in onze eigen academy en stomen ze klaar voor het bedrijfsleven.

Ons expertise in Business Intelligence

Start een Business Intelligence project!

Ben je klaar om de mogelijkheden van het digitale tijdperk te verkennen en je bedrijf te laten groeien? JAYJAYS verkent de mogelijkheden en zet je op de digitale sneltrein!