Wat we doen?

Wat doen we?

  1. Consultancy
  2. Lead Generation
  3. Project Staffing
  4. Permanent Staffing


1. Consultancy

Van data naar strategie.

Fase 1 is altijd het verzamelen van data. We moeten weten wanneer, hoe en waar jouw klant zoekt naar jouw product of dienst. We brengen de strategie van je concurrenten in kaart. We ontwikkelen inzichten om op korte en lange termijn systematisch omzet te verhogen.


2. Lead generation

Van strategie naar executie.

Op basis van de data die we kaart hebben gebracht ontwikkelen we een groeistrategie en bepalen we een budget. Ons team gaat aan de slag met landing pages, A/B testen, Google of social ads of email campaigns. Binnen de 4 maanden proberen we een ROI-positief resultaat en een schaalbare strategie af te leveren. 


3. Project Staffing

Teams op maat van elk project

Ontbreek je tijdelijk aan specifieke kennis in je digital team? Dan zorgen wij voor die stukjes in je puzzel. We kunnen onze digital consultants flexibel bij jou inpassen. 


4. Permanent Staffing

Jong talent klaarstomen

Het is onze missie om knowhow door te geven aan de organisatie. Daarom geven we les aan Thomas More en begeleiden we studenten. We helpen deze digitale talenten ontwikkelen in onze eigen academy en stomen ze klaar voor het bedrijfsleven. Stop zoeken naar de witte raaf en laat ons hem voorstellen. 


Expertises:

In deze verschillende stappen maken we gebruik van een brede waaier expertises zoals Digital Advertising en SEA, zoekmachineoptimalisatie (SEO), Digital Business Intelligence (DBI) en machine learning.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x