Team

Jens De Meester

Jens is het brein achter JAYJAYS. Hij is gepassioneerd door alles wat met online marketing, SEO en SEA heeft te maken. Zijn ultieme doel is 'closing the loop': de customer journey van start- tot eindpunt opvolgen en customer data verzamelen om vervolgens gepersonaliseerde marketingboodschappen te creeƫren en marketing ROI (return on investment) te maximaliseren.

Dankzij zijn ervaring in zowel de publishing als advertising branche kent hij de online wereld van binnen en buiten. Hij is expert in het overbrengen van de juiste boodschap, via het juiste kanaal, op het juiste moment en naar de juiste persoon.

Jens op LinkedIn

 

Elisabeth Claes

Elisabeth is een go getter. In no time schoolde zij zich om van zelfstandige in de medische sector tot business analyst en digitaal strateeg. Haar interesse in psychologie en communicatie maakt van haar de ideale adverteerder. Bovendien stelt haar empathisch vermogen haar in staat om zich zowel in de rol van bedrijfsleiders als die van hun klant te verplaatsen en snel storingen in de customer journey te herkennen.

Elisabeth op LinkedIn

 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x