Onze mindset

JayJays is jouw online marketingbureau met een gedreven crew van first class digital marketeers. Wij tekenen jouw digitale route uit om te landen op jouw ideale salesbestemming met meer prospects en meer klanten. Onze roadmap is lead generation. Ons checkpoint is conversie. Onze brandstof is data.

Onze mindset? Let’s talk!

Jayjays is een driekoppig team van digital trendwatchers, data driven en pragmatisch ingesteld. Wij luisteren voor we doen. Daarom stappen we graag aan boord van jouw bedrijf. Op basis van jouw doelstellingen en KPI’s, werken wij een digitaal marketingplan uit dat rendeert. We inspireren graag met onze kennis, expertise en inzicht in de markt. We doen wat we zeggen. No fake news. 

Onze focus? Let’s work!

Een ambitieuze ondernemer op zoek naar nieuwe leads? Een marketingmanager op zoek naar een digitale sparringpartner om zijn salesdoelstellingen waar te maken? Gevonden! Attract, Convert & Manage. Dat is de digitale kern die wij in jouw marketingstrategie bouwen. SEA, SEO, Digital Business Intelligence en Machine Learning zijn de key drivers in dit verhaal.

More turnover? Let’s talk!{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x