Flow Team

Join the Flow Team!

Bedrijven zoeken bijna altijd mensen met ervaring. Net iets wat young professionals missen. Daarom willen wij ze helpen met hun eerste ervaring! Leer bij van het JAYJAYS team en ontdek verschillende business cases. Leer de juiste patronen herkennen en pas ze zelf toe.

  • Toegang tot de FLOW - community
  • Online training sessions
  • Ontdek je volgende business oppurtunity

Inhoud van het Flow Team

Krijg toegang tot de online community

Het JAYJAYS Flow Team is een online community door en voor gepassioneerde (online) marketeers. De focus ligt op het verwerven en delen van kennis & ervaring met andere online marketeers binnen het Flow Team. Door deze leerrijke wisselwerkingen breiden we onze eigen kennis op een leuke manier uit. Want bij JAYJAYS geloven we: “A rising tide lifts all boats”.

Leer bij via de JAYJAYS Academy

Als lid van het Flow Team krijg je ook gratis toegang tot de JAYJAYS Academy. Deze Academy leert je in begrijpbare stappen hoe je websites en online kanalen kan optimaliseren om succesvol te worden. Onderwerpen zoals SEO, SEA, Content marketing, Funnels en zoveel meer, worden in de Academy uitgebreid besproken.

Werk mee aan echte projecten

Het Flow Team is veel meer dan alleen een online gegeven. Heb jij zin om je kennis effectief in het werkveld toe te passen en je ervaring uit te breiden? Via het Flow Team blijf jij op de hoogte van nieuwe opportuniteiten en interessante projecten.

Join the Flow Team!

Zelf deel uitmaken? Het JAYJAYS Flow Team is een online community door en voor gepassioneerde (online) marketeers. De focus ligt op het verwerven en delen van kennis en ervaring met andere online marketeers. Interesse?

Zo werkt het FLOW team

1

Inschrijven via contactform

Heb jij interesse om het Flow Team te vervoegen? Schrijf je dan eenvoudig in via het contactformulier en laat ons via een korte motivatie weten waarom jij graag deel wil uitmaken van het Flow Team.

2

Bevestigingsmail

Na je inschrijving ontvang jij binnen de week een bevestigingsmail met de nodige informatie die je nodig hebt voor een vlotte start.

3

Toegang tot de tools

Via de bevestigingsmail krijg je toegang tot de verschillende handige tools die je zal nodig hebben voor het Flow Team.

4

Enjoy the Flow Team!

Et voilà, all set! Geniet van de voordelen & mogelijkheden van het Flow Team. Deel jouw kennis & ervaring met andere marketeers en wees op de hoogte van de laatste nieuwtjes binnen de marketingwereld.

Wij delen graag ons expertise

Klaar om zelf een marketing expert te worden?

Dan is het Flow Team een ideale manier om als young professional een bloeiende start te maken in jouw loopbaan.