Zoekmachineoptimalisatie: SEO

Zoekwoorden op Google en Bing

Wie zoekt die vindt? Meer dan 95% vertrouwt op Google en Bing! Welke SEO keywords sluiten aan bij de zoekopdrachten van jouw prospects? JayJays is jouw SEO specialist en brengt jou op de radar van je potentiële klanten.

JayJays wil weten wat de zoekintenties van je klanten zijn op basis van een zoekwoordenonderzoek en een kritische concurrentieanalyse. Hoe groot is de concurrentie op een keyword en waar schuilen de opportuniteiten? JayJays geeft je een overzicht van de populaire en haalbare zoektermen uit jouw sector. Via een complete zoekwoordenoptimalisatie kan jouw website of webshop hoger scoren in Google. 

SEO optimalisatie

Zoekwoorden? Check! Dus meer websitebezoekers en conversie? Niet noodzakelijk… Staan jouw keywords en call-to-actions strategisch op de juiste plek? Kreeg jouw website of webshop al een SEO optimalisatie? JayJays is jouw SEO expert.

Accurate keywords zijn de sleutel tot jouw online vindbaarheid. Hoe giet je die zoekwoorden vervolgens doeltreffend in jouw website? Welke criteria zijn belangrijk voor zoekmachines als Google en Bing? JayJays onderwerpt jouw website aan een grondige SEO scan. In deze SEO audit controleert JayJays hoe goed jouw website scoort in de zoekmachines. Aan de hand van concrete SEO tips en samen met bedreven partners, boost JayJays jouw website in de Google ranking. 


You want to run around with a big pink billboard and a noisy megaphone, screaming out your company’s name? You can… But let’s try SEO first.

Zoekmachineoptimalisatie: SEO

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x